OM OSS

HOME skal inspirere og påvirke til en bærekraftig bevegelse, som mest av alt skal vise hvor enkelt det faktisk er å ta bedre valg i hverdagen. Temperaturene stiger. Isbreene smelter. Innen 2050 vil det være mer plast enn fisk i havet. Det virker som klimautfordringene blir flere og flere, og at dine og mine handlinger er helt ubetydelig i det store bildet.

Tvert imot. Alle dine små valg har en betydning i det store bildet. Snøballeffekten kalles det. Å starte med en liten ball, som blir større og større jo mer snø den samler på veien nedover. På samme måte blir alle de små valgene du gjør i hverdagen, til slutt til en stor positiv handling, både for deg selv og for planeten. Enten det er å ta kollektivtransport eller bli mer bevisst på eget forbruk – alt hjelper!

I 2019 er vi 20 studenter ved Høyskolen Kristiania som skal jobbe for å inspirere studenter, ansatte og andre til å ta flere miljøvennlig valg i hverdagen. Vi skal i løpet av to dager med foredrag, kunstutstilling, matserveringer og klesbyttemarked vise deg mange enkle løsninger i en travel hverdag hvor det å velge grønnere, bedre og mer miljøvennlig kan virke som et slit. (Når det faktisk kan være veldig gøy og veldig godt for samvittigheten).